Oplæg

Oplæg

  • til inspiration, debat, videndeling, ..
  • målgrupper: Medarbejdergrupper, Bestyrelsen, ..
Hvor ska’ vi hen?  –  og hvad ska’ vi ha’ med os?

Hvordan ønsker vi, at vores Ungdomsskole skal se ud i fremtiden? Hvorfor er det nu, at vi laver Ungdomsskole??? Hvordan sikrer vi bedst muligt, at vi styrer Ungdomsskolen i rigtig retning – og måske endda kommer godt i havn?

Ungdomsskolen og reformen af Folkeskolen

Hvordan forbedrer vi samarbejdet mellem Ungdomsskolen og Folkeskolen? – Eller ska’ vi først til at starte på samarbejdet? Hvad kan vi egentlig bruge hinanden til? Ska’ vi vente på at blive budt op til dans, eller ..? Hvem har de gode ideer til samarbejdet?

Medlem af Ungdomsskolebestyrelsen – og hva’ så?

Hvilken rolle har man som ungdomsskolebestyrelsesmedlem? Hvem gør hvad i bestyrelsen? Hvordan kan man som medlem af bestyrelsen være med til at skabe resultater?

Ungdomsskolen og Folkeskolen

Er Ungdomsskolen den lalleglade lillesøster eller Folkeskolens forkælede fætter? Hvilke ligheder og forskelle er der mellem Folkeskole og Ungdomsskole? Ka’ vi i det hele taget bruge hinanden?

Udvikling – Yes, we can!!! Forandring – No go!

Hvad er vigtigt for os, når forandringens vinde stormer hen over os? Hvordan kommer vi igennem forandringerne uden at blive blæst omkuld?? Hvordan får vi få lokket medarbejderne med på forandringerne?

Den unikke danske ungdomsskole

Foredrag om den unikke danske ungdomsskolemodel. Historie og baggrund for skoleformen, der snart har 75 års jubilæum. Læring og almen dannelse i fritiden! Hvorfor burde alle lande have en ungdomsskole? Hvordan ser fremtidens ungdomsskole ud?
Foredraget er målrettet grupper, der ikke har særlig indsigt i Ungdomsskolen.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.